Україна буде захищатися ударами по складах і базах росії, – Подоляк

1712 0
За словами держсекретаря США, світ визнає таке право нашої держави на захист власних територій.
Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк

Україна захищатиметься від російської військової агресії у будь-який спосіб, зокрема й ударами по російських складах і базах. Про це написав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк з посиланням на слова Держсекретаря США Ентоні Блінкена. 

Він зазначив, що світ визнає таке право за нашою державою, яка вже 64-й день тримає оборону. 

«Україна має сама вирішувати, чи завдавати ударів по російських військових об‘єктах, заявив Блінкен. Росія напала на Україну та вбиває мирних громадян. Україна захищатиме себе в будь-який спосіб, зокрема ударами по складах і базах російських убивць. Світ це право визнає», – насписав він.

Читайте також: Допомога буде зростати, але нам потрібні стійкість і єдність

Нагадаємо, що 26 квітня на американській базі Рамштайн у Німеччині відбулася історична зустріч міністрів оборони 40 країн світу, на якій вирішувалося питання допомоги Україні для перемоги у війні, яку розв’язала росія. Як результат – посилення антикремлівської коаліції та переломні зміни у підтримці України. Міністр оборони Олексій Резніков зауважує, що попереду нас очікують кілька найважчих тижнів. Більше про це читайте тут. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!