Україна і США стали повноцінними партнерами у «відкритому небі»: що зміниться?

1930 0
Україна і США стали повноцінними партнерами у «Відкритому небі». Про це на свої facebook-сторінці написав Володимир Омелян, заступник міністра інфраструктури України.

«Як повідомило Посольство США в Україні, завершено всі юридичні формальності і Угода між Урядом України та Урядом Сполучених Штатів Америки про повітряні перевезення вступила в силу. Нагадаю, що Угода про відкрите небо була підписана 14 липня 2015 року у Вашингтоні, 4 листопада її було ратифіковано Верховною Радою України», – написав заступник міністра інфраструктури.

Читайте також: Які лоукости запросили літати до Львова

За його словами, документом вводяться наступні зміни у повітряному сполученні між Україною та США:
- надається можливість авіакомпаніям обох сторін виконувати польоти з правом п'ятої свободи (право приймати на іноземній території пасажирів, що прямують на територію будь-якої третьої держави, а також адресовані туди ж вантаж і пошту; право висаджувати пасажирів і вивантажувати вантаж і пошту, що направляються із будь-якої території, в країні-підписанті угоди);
- встановлюється довільна частота та ємність повітряних перевезень авіаперевізниками обох сторін;
- дозволяється самостійне наземне обслуговування в аеропортах.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!