Україна може посилити мобілізацію. Арахамія назвав причину

3364 0
Якщо білорусь отримає ядерну зброю, в Україні можуть посилити мобілізацію.
Фото: Давид Арахамія

Фото: Давид Арахамія

Мобілізацію в Україні можуть посилити, якщо білорусь все ж отримає від росії ядерну зброю. Однак наразі в Україні не ставляться серйозно до погроз російського диктатора володимира путін. Про це повідомив керівник фракції «Слуга народу» Давида Арахамію в ефірі Sky News.

«Ми не віримо, що може статися, але ніхто не знає. Ми протягом цього року дізналися, що ніхто не знає, що може статися. Ніхто не вірив, що росія може вдертися, і масштаб, з яким вони це зробили», – заявив нардеп.

Читайте також: Наразі потреби в мобілізаційному ресурсі в Україні ще є, – ОК «Південь»

Він зазначив, що Україна повинна бути готова до того, що росія може передати ядерну зброю білорусі. За словами Арахамії, такі дії рф можуть призвести до відкриття другого фронту. У такому випадку в Україні можуть оголосити додаткову мобілізацію.

«Це може означати про залучення більшої кількості людей до армії. Нам потрібно принаймні ще вісім бригад, щоб контролювати цю лінію фронту. На щастя, для нас ця територія і рельєф схожі на болота. Тому буде важко напасти», – додав він.

Нагадаємо, президент рф заявив про намір розмістити тактичну ядерну зброю в білорусі. Таким чином в рф відреагували на рішення Великої Британії дати Україні танкові снаряди зі збідненим ураном. У США на рішення путіна відреагували досить стримано і заявили, що не бачать ознак підготовки рф до застосування ядерної зброї.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!