Україна отримає від США ще чотири системи HIMARS

934 0
Відповідне рішення оголосили на зустрічі міністрів оборони «Рамштайн-4».

США нададуть Україні ще чотири ракетні системи залпового вогню HIMARS. Про це заявив голова Пентагону Ллойд Остін на зустрічі міністрів оборони «Рамштайн-4» 20 липня, передає Суспільне. 

«США віддані тому, щоби покращити можливості України вражати на більші дистанції. США також віддані тому, щоб і надалі надавати боєприпаси для систем HIMARS та далекобійної артилерії. Наступного тижня ми випустимо новий пакет військової допомоги Україні. Він включатиме боєприпаси та озброєння для України. Також він включатиме 4 системи HIMARS», – сказав Остін.

Читайте також: Україна зобов'язалася не бити по росії з HIMARS

Нагадаємо, що 1 червня президент США Джо Байден оголосив про новий пакет допомоги в галузі безпеки для України, який включав передові реактивні системи залпового вогню, зокрема HIMARS.

Зазначимо, що за словами міністра оборони України Олексія Резнікова, Україна зобов'язалася не застосовувати HIMARS по цілях на території російської федерації. 

ТЕГИ: HIMARS

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!