Україна отримала від Німеччини обладнання для ремонту енергетичної інфраструктури

905 0
Німецькі партнери передали 334 тонни обладнання.
Фото умовне

Фото умовне

Україна отримала від Німеччини 334 тонни обладнання для ремонту енергетичної інфраструктури. Партнери передали 43 вантажі гуманітарної допомоги для потреб енергетики.

Джерело: Міненергетики України

За останній тиждень було доставлено 4 вантажі загальною вагою понад 59 тонн. 

«Зокрема, в рамках кампанії Німецько-Українського Енергетичного партнерства з надання донорської підтримки Міністерство енергетики України отримало від німецького оператора мережі Stromnetz Berlin GmbH 40 трансформаторів», –  йдеться у повідомленні.

Читайте також: Україна отримала від Німеччини танкові тягачі та бронеавтомобілі

Окрім того, Німеччина передала Україні генератори, арматуру для повітряних ліній, розподільне та освітлювальне обладнання, електричні інструменти.

«Я вдячний Німеччині за те, що в такі складні часи вона поруч з Україною та українцями. Це обладнання у поєднанні з героїзмом наших енергетиків допомагають повертати у домівки українців світло і тепло», – підкреслив міністр енергетики України.

Нагадаємо, що сьогодні, 11 лютого, на Львівщині  зменшать кількість і тривалість відключень світла до 16:00 та з 19:00 до 00:00. В інший час діятимуть відключення за погодинним графіком.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!