Україна подала заявку на проведення ЧС-2030 з футболу

682 0
Умови участі України у заявці планують обговорити та визначити згодом
Фото: УАФ/Павло Кубанов

Фото: УАФ/Павло Кубанов

Україна долучилася до спільної заявки Іспанії та Португалії на проведення Чемпіонату світу з футболу у 2030 році. 

Джерело: Українська асоціація футболу

Федерації футболу Португалії та Королівська федерація футболу Іспанії долучили Україну до заявки на проведення Чемпіонату Світу-2030..

«Приклад завзятості та стійкості українського народу надихає, тому ця ініціатива спрямована на здійснення внеску у відновлення країни у період відбудови завдяки силі футболу» йдеться у повідомленні.

Умови участі України у заявці планують обговорити та визначити згодом. Країни вже повідомили про свій намір УЄФА, який цю ідею схвалив. Україна, Іспанія та Португалія запевнили, що їхня заявка відповідатиме всім критеріям та дедлайнам подачі до ФІФА.

Антоніна Костик

________________________________________________________________________

 

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!