«Україна понад усе». Як пройшов Марш єдності у Львові

1376 0
Марш єдності почався о 13.00 годині біля пам’ятника Іванові Франку, а завершився виконанням гімну біля Меморіалу Героїв Небесної Сотні.

Сьогодні, 19 лютого, у Львові відбувся Марш єдності. Кілька сотень людей пройшли центром міста. Вони тримали прапори та плакати з гаслами, вигукували «Слава Україні». Захід має продемонструвати готовність українців чинити опір агресії Росії.

Марш єдності почався о 13.00 годині біля пам’ятника Іванові Франку, а завершився виконанням гімну біля Меморіалу Героїв Небесної Сотні. Такий маршрут обрали для того, щоб символічно поєднати українців не тільки в просторі, але й в часі: тих, хто живе, і тих, хто боровся і загинув за Україну.

Нагадаємо, що в Україні 16 лютого пройшов День єднання. На будинках в усіх населених пунктах підняли державний прапор, о 10:00 год пролунав гімн України, а іноземні дипломатичні представництва провели «іміджеві заходи» для єднання та підтримки України.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!