Україна повернула додому 38 тіл загиблих героїв

1025 0
Загалом від початку роботи Офісу уповноваженого вдалося повернути 663 тіла.
Умовне фото

Умовне фото

Відбулася передача тіл військовослужбовців, які віддали свої життя за Україну. Сьогодні вдалося повернути рідним тіла 38 захисників. Про це повідомили у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Операцію проводили за співпраці уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти, Олега Котенка та низки силових структур України. Процес повернення тіл відбувається відповідно до норм Женевської конвенції. Загалом від початку роботи Офісу уповноваженого вдалося повернути 663 тіла.

Читайте також: «Я божеволію». Як рідні шукають зниклих безвісти військових і куди їм звертатися

Нагадуємо, в областях працюють регіональні центри Уповноваженого, з якими можна зв’язатися за номером гарячої лінії: 0 800 339 247. У вихідні дні повідомлення приймаються у Viber і Telegram за телефоном: (095) 896-04-21. Також повідомити про зниклих осіб можна безпосередньо Уповноваженому: (099) 792-01-26. Чому не можна публікувати фото полонених або безвісти зниклих українців та пояснює, як це може зашкодити перемовинам, читайте тут.

Ольга Коваль

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!