Україна повернула тіла ще сотні загиблих Героїв

2991 0
Збройні Сили України забезпечують перевезення репатрійованих тіл та останків до визначених державних установ.
Фото умовне

Фото умовне

У п’ятницю, 15 березня, Україна повернула тіла ще сотні загиблих Героїв, що полягли на російсько-українській війні. Про це повідомив Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими. 

«Полеглих Захисників повернено завдяки взаємодії співробітників Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими з Об’єднаним центром при СБУ, МВС України (Секретаріат уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин), ЗС України (ЦУ ЦВС), ГУ ДСНС України, іншими представниками структур Сектору безпеки та оборони України», – йдеться у повідомленні. 

Надалі ЗСУ перевезуть репатрійовані тіла та останки до визначених державних установ, де правоохоронці та судмедексперти встановлюватимуть особи загиблих. Згодом їх передадуть рідним. 

Нагадаємо, що нещодавно на Львівщині чотирьох захисників посмертно нагородили орденами «За мужність» ІІІ ступеня.

Володимир Федорович

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!