Україна повернула з полону ще 22 захисників

577 0
Це бійці ЗСУ, з них два офіцери, військовослубовці рядового та сержантського складу.
Фото: Андрій Єрмак

Фото: Андрій Єрмак

У понеділок, 7 серпня, повернули додому з полону ще 22 українських військових. Про це повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак. 

«Це бійці ЗСУ, з них два офіцери, військовослубовці рядового та сержантського складу. Вони брали участь у боях на різних напрямках, серед звільнених є поранені. Найстаршому з військових виповнилося 54 роки, наймолодшому – 23 роки», – зазначив Андрій Єрмак.

У повідомленні йдеться, що всі визволені пройдуть курс фізичної та психологічної реабілітації, реінтеграції та отримають необхідне лікування за підтримки фахівців-медиків.

Читайте також: «Я пів року не бачив сонця і неба». «Азовець» Святослав Сірий про війну і полон

Нагадаємо, що 11 червня Україна у межах чергового обміну полоненими повернула ще 95 своїх захисників. Серед них є учасники спецоперації, які на гелікоптері летіли в оточений Маріуполь. У переліку звільнених – 93 рядових та сержантів, а також двоє офіцерів. Серед них є 51 представник ЗСУ (зокрема 15 тероборонців), 29 нацгвардійців, 11 прикордонників та 4 військові моряки. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!