Україна закликала західних партнерів не дозволити Росії розпочати третю світову війну

4588 0
Втретє в цьому столітті Путін перекроює кордони.
Фото: УП

Фото: УП

Україна закликає, щоб коаліція не дозволила Росії розпочати третю світову війну. Про це у своєму Twitter написав спецпредставник Міністерства закордонних справ України з питань санкційної політики Олексій Макеєв.

Читайте також: Путін офіційно визнав незалежність «Л/ДНР» 

«Рішення Путіна – черговий акт агресії проти України та нашої територіальної цілісності. Втретє в цьому столітті він перекроює кордони. Більше ніяких Putinverstehers і «політики перезавантаження»! Ми закликаємо наших партнерів, щоб коаліція не дозволила Росії розпочати третю світову війну!», – написав Олексій Макеєв.

Нагадаємо, сьогодні ввечері, президент Росії Володимир Путін визнав незалежність самопроголошених «ЛНР» та «ДНР». Він закликав Держдуму та Раду Федерації негайно визнати псевдореспубліки та підписати з ними договори про дружбу і співробітництво. Відразц після цього різко відреагували країни світу. Більшість світових лідерів засудила рішення Путіна, оскільки воно порушує міжнародне право, а також суверенітет і територіальну цілісність України.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!