Українська авіація завдала ударів по двох опорних пунктах росіян на півдні

1438 0
За даними ОК «Південь», 17 бойових кораблів та катерів чорноморського флоту рф маневрують в Чорному морі поблизу кримського узбережжя від мису Тарханкут до Новоросійська, серед них 6 носіїв крилатих ракет “Калібр".
Фото: ukrinform.ua

Фото: ukrinform.ua

На півдні Українські повітряні сили завдали ударів по опорних пунктах російських військ. Про це інформує Оперативне командування «Південь».

«Нашими літаками штурмової авіації нанесено два удари по опорних пунктах ворога в районах Білогірки та Сухого Ставку. Ворожі втрати дорозвідуються», – наголосили в ОК «Південь».

Читайте також: У Миколаєві російська ракета влучила у будинок одного із найбагатших бізнесменів України. Оновлено

Окрім цього військові додають, що в дунайському гирлі Бистре у результаті зіткненні з невідомомим вибуховим пристроєм отримав пробоїну лоцманський катер. Екіпаж евакуйовано малим катером Морської охорони. Постраждалих немає, обставини події уточнюються. Прохід гирлом Бистрим тимчасово обмежено.

За даними ОК «Південь», 17 бойових кораблів та катерів чорноморського флоту рф маневрують в Чорному морі поблизу кримського узбережжя від мису Тарханкут до Новоросійська, серед них 6 носіїв крилатих ракет “Калібр” – загальна сума 44 – а також 4 вдк.

«Обстановка в нашій зоні відповідальності – напружена, але сили оборони контролюють її розвиток. Ворог продовжує ведення бойових дій по зайнятих рубежах оборони. На окупованих територіях проводить рокіровку сил, підтягує резерви, вишукує транспортні альтернативи, намагаючись убезпечитись від нашого вогневого контролю», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що сьогодні вночі росія обстріляла Миколаїв. Реактивними системами залпового вогню «Смерч» та модифікованими снарядами посиленої руйнівної дії до зенітно-ракетних систем С-300 зруйновано будівлі трьох закладів освіти, декілька приватних та багатоквартирних будинків також зруйновані та пошкоджені. Ворог влучив і по стадіону, і по багатьох інших соціальних об’єктах, і по промисловій інфраструктурі. Нажаль, є загиблі і поранені. Триває розбір завалів. Дані уточнюються.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!