Українські хакери зламали телебачення в Криму та запустили звернення Зеленського

1646 0
На відео лунає пісня Тіни Кароль «Україна – це ти».
Гібридна війна, хакерська атака, кібератака

Гібридна війна, хакерська атака, кібератака

Українські хакери зламали російське пропагандистське телебачення в окупованому Криму та запустили архівне відеозвернення президента Володимира Зеленського щодо півострова. Відповідне відео поширило Управління стратегічних комунікацій Збройних сил України.

Читайте також: Хакери зламали сайт «росреєстра» і привітали з Днем Конституції України

«Хай кожен з російських посадовців, хто захопив дорогоцінну землю у Криму, пам’ятає – це не та земля, де їм буде спокій», – попереджав загарбників Зеленський.

Читайте також: Хакери Аnonymous заявили, що зламали найбільші урядові сайти білорусі

У ролику також показали встановлення одного зі стягів на горі Ай-Петрі. Крім того, на відео лунає пісня Тіни Кароль «Україна – це ти».

Нагадаємо, міжнародна група Anonymous повідомляла, що зламала сайт найбільшго російського банку «Сбєрбанк». Також хакери сказали, що зламали російський відеосервіс RuTube. Більше того, за словами угрупування, вони завдали платформі такої шкоди, що сервіс більше не зможе відновитися. Водночас Rutube заперечує втрату коду сайту та запевняє, що працює над відновленням роботи. Там підтвердили, що зіткнулися з найбільшою у своїй історії кібератакою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!