Українські медики в Італії пробудуть на тиждень довше

1994 0
Медики погодились залишитися в Італії, їм продовжили відповідне відрядження.
Фото: Ірина Микичак/Фейсбук

Фото: Ірина Микичак/Фейсбук

Українські медики, які поїхали до Італії допомагати тамтешнім лікарям у боротьбі з коронавірусом, пробудуть там на тиждень довше, ніж планували. Про це під час брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Читайте також: «Я розумію свою місію». Лікар зі Львова розповів, навіщо поїхав в Італію

Група медиків перебуватимуть у Італії до 25 квітня. За словами міністра, українські медики погодились залишитися в Італії, їм продовжили відповідне відрядження.

«Дійсно, відрядження повинно було тривати два тижні, але було звернення італійської сторони щодо продовження ще на тиждень, тобто, до 25 квітня, перебування наших медичних працівників в Італії», – сказав Степанов.

За його словами, українські медики погодились залишитися в Італії, їм продовжили відповідне відрядження.

Читайте також: Сидіть вдома - це не грип. Медик лікарні у США про роботу під час епідемії коронавірусу

Нагадаємо, 4 квітня 20 українських медиків, серед яких троє зі Львова, прибули в італійський регіон Марке допомагати колегам та набиратися досвіду.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!