Захисники знищили крилаті ракети ворога, що прямували з Білорусі на західні області

5968 0
Цілями російських Су-35 мали стати об'єкти цивільної інфраструктури в кількох західних областях.
Фото: Укроборопром

Фото: Укроборопром

У ніч на 5 квітня два російські Су-35 з території Білорусі завдали удару крилатими ракетами по Україні. Ймовірно, що цілями рашистів мали стати об'єкти цивільної інфраструктури у кількох західних областях. Про це повідомляє Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України.

Засоби протиповітряної оборони знищили три крилаті ракети, четверта – була пошкоджена, що не дало їй можливості точно потрапити в ціль.

Читайте також: Готуємося до більшої жорстокості окупантів у Харкові та на Донбасі, – Зеленський

Наведення ракет противником та ведення розвідки щодо результатів удару здійснювалося двома БПЛА оперативно-тактичного рівня, які теж знищені підрозділами зенітних ракетних військ повітряного командування «Захід».

Як повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль, дві ворожі ракети сили ППО вночі збили на Рівненщині. Також українська ППО вночі збила ворожу ракету над Волинню, вказав голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Нагадаємо, що за добу на Львівщині було чотири оповіщення про повітряну тривогу. Сирени попереджали про загрози ракетних ударів. Доба на Львівщині минула спокійно завдяки силам протиповітряної оборони.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!