Українські та польські діти проведуть концерти на підтримку благодійного проєкту

754 0
Метою концертів є допомога українських підліткам, що постраждали від війни.
Фото умовне

Фото умовне

Українські та польські діти в складі хору Варшавського національного театру «Alla Polacca» проведуть три концерти для підтримки проєкту «Єдність для покоління перемоги».  

Джерело: Єдність для покоління перемоги

Проєкт «Єдність для покоління перемоги» триватиме три місяці. Його метою є допомога підліткам, що перебувають на території Львівської області та страждають на пост-травматичний стресовий розлад або мають травми пов’язані з війною. Проєкт передбачає первинну діагностику травм медиками, соціально-емоційне навчання та психологічний супровід кваліфікованими спеціалістами. Організатори заходів хочуть, щоб кожна людина, сидячи за столом у Святвечір, могла заспівати різдвяний гімн із Гроту Різдва Христового та задонатити для українських дітей. 

Коли і де відбудуться концерти:

  • 22 грудня о 19:00 – L`istituto Magnificat Old Jersalem;

  • 24 грудня о 21:00 – Площа пастухів у Вифлеємі;

  • 26 грудня о 18:00 – Назарет, Базиліка Благовіщення.

Tvoemisto.tv ретранслюватиме концерти на своїх ресурсах у Facebook та YouTube.

Нагадаємо, у Львові провели благодійний вечір WINтер Фест, аби зібрати кошти на безпілотник «Валькірія». Львівські волонтери, активісти та народні депутати за один вечір зібрали 1 мільйон 31 тисячу гривень. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!