Українські військові ліквідували генерала окупаційних військ росії під Харковом

1282 0
Він брав участь у другій чеченській війні та російській військовій операції в Сирії.
Генерал-майор Віталій Герасимов

Генерал-майор Віталій Герасимов

Під час боїв поблизу Харкова ліквідували Віталія Герасимова – російського воєначальника, генерал-майора, начальника штабу і першого заступника командувача 41 армії Центрального військового округу Росії. Також вбито та поранено низку старших офіцерів російської армії. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.  
 
Віталій Герасимов брав участь у другій чеченській війні та російській військовій операції в Сирії. Отримав медаль «за повернення Криму». Також отримані дані свідчать про значні проблеми зі зв’язком в армії окупанта та з проведенням евакуації їхніх розбитих частин.
 
Нагадаємо, що за дванадцять днів загарбницької війни росії проти України наші військові знищили більше 11 тисяч окупантів. Також за дні повномасштабної війни ворог втратив 290 танків, 999 бойових броньованих машин, 117 артилерійських систем. Також знищено 50 реактивних систем залпового вогню, 23 засоби протиповітряної оборони, 46 літаків, 68 гелікоптерів, 454 автомобільної техніки.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!