Українські військові збили російські вертоліт і штурмовик

1588 0
Ворожі цілі збили зенітним ракетним комплексом С-300.
Фото: Міністерство оборони України

Фото: Міністерство оборони України

Близько опівночі, 25 лютого, Повітряні сили Збройних сил України збили дві ворожі цілі – вертоліт та штурмовик. Про це повідомили у Міністерстві оборони України. 

«Близько опівночі в районі проведення операції Об’єднаних сил зенітним ракетним комплексом С-300 Повітряних Сил ЗС України збито дві ворожі цілі – вертоліт та штурмовик Су-25 російських окупаційних військ», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: На Вінниччині українські льотчики збили російський винищувач

Нагадаємо, що напередодні на Київщині сили протиповітряної оборони України збили російський літак Іл-76 із воржим десантом, а уламки збитого літака впали біля села Калинівка. Крім того, до цього під Калинівкою на Вінниччині українські пілоти збили російський винищувач Су-25. 

Водночас російські військові кинули шість ракет на військовий аеродром Старокостянтинова, що у Хмельницькій області, там почалася пожежа. Зазначається, що техніка ціла та усі живі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!