Українські військові зупинили наступ росіян на Слов’янському напрямку

1302 0
Противник наступав у напрямках Великої Комишувахи, Вернопілля, Дібрівного, Долини та Богородичного.
Українські військові/з відкритих джерел

Українські військові/з відкритих джерел

Українські війська зупинили наступ військ рф на Слов'янському напрямку, повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник у Фейсбук.

«На Слов'янському напрямку українські війська завдали поразки і відкинули сили противника, який після перегрупування наступав у напрямках Великої Комишувахи, Вернопілля, Дібрівного, Долини та Богородичного», – написав він.

Читайте також: У Генштабі назвали втрати противника. Найбільше за добу - на Слов'янському напрямку 

Нагадаємо, що у ранковому зведенні Генштаб ЗСУ повідомляв, що на Слов’янському напрямку основні зусилля противник зосереджує на продовженні наступальних дій в напрямку населеного пункту Слов’янськ.

Мотузяник також додав інформацію по інших напрямках:

  • на Донецькому напрямкку Збройні Сили України стримують наступ російського агресора, який прагне оточити наші війська у районах Сєвєродонецька і Лисичанська.
  • На Лиманському напрямку Українські військовослужбовці ведуть бої проти сил окупантів, які наступають в районі Святогірська, аби вийти на рубіж по р. Сіверський Донецья.
  • На Сіверодонецькому напрямку підрозділи Збройних Сил України ведуть важкі бої з окупантами у східній і центральній частині міста.
  • На Бахмутському напрямку Українські воїни успішно відбивають штурмові дії російських окупантів у напрямку н.п. Комишуваха, Миколаївка, Білогорівка.
  • На Авдіївському, Курахівському та Запорізькому напрямках окупанти ведуть вогонь по передньому краю нашої оборони та намагаються дістати артилерією в глибину тилових районів Українських військ.

 

Нагадаємо, що загальні бойові втрати росіян з 24 лютого по 6 червня становлять вже близько 31 250 солдатів, зокрема за минулу добу Збройні Сили України ліквідували ще 100 осіб. Найбільших втрат противник зазнав на Слов’янському напрямку.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!