ЗСУ розпочали деокупацію Луганської області, – Гайдай

912 0
Українські захисники звільнили кілька населених пунктів Луганщини.
ЗСУ/з відкритих джерел

ЗСУ/з відкритих джерел

Глава Луганської ОВА Сергій Гайдай підтвердив деокупацію Збройними Силами України кількох населених пунктів Луганщини. Про це очільник заявив у Teлеграмі.

«Ну що ж, зараз вже офіційно – деокупація Луганської області розпочалася. Декілька населених пунктів вже звільнені від російської армії і там вже Збройні Сили України піднімають український прапор», – йдеться в повідомленні.

Однак він не уточнив, які саме населені пункти деокупували українські захисники.

Читайте також: ЗСУ ліквідували ще 200 окупантів за добу та збили чотири гелікоптери 

Нагадаємо, що у вересні українські військові відбили в окупантів селище Білогорівка. Крім цього, захисникам вдалось частково просунутись на Луганщині. 

Зазначимо, що Tvoemisto.tv випустило програму «Тема тижня» із головою Луганської ОВА Сергієм Гайдаєм, де поговорили про те, чому не вдалося втримати Луганщину, про впливи російської пропаганди, зв’язок між колаборантами, московським патріархатом і ФСБ, чому брати полонених непросто, чому «вагнерівці» слабшають, чому не варто очікувати нової хвилі міграції луганців і як правильно називати окуповані території.

Антоніна Костик

_______________________________________________________________________

 

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!