Українські зенітники збили третій за добу ударний російський «Алігатор»

1048 0
Усі три вертольоти українські бійці «приземлили» на Херсонщині.
Фото: hdpic.club

Фото: hdpic.club

Ввечері 24 жовтня українські військові на півдні збили третій за добу ударний російський вертоліт Ка-52 «Алігатор».

Джерело: командування Повітряних Сил ЗСУ

Читайте також: Українська ППО вже збиває 60% ворожих повітряних цілей, – Резніков 

Так, близько 21:30 у Бериславському районі на Херсонщині підрозділ Херсонської зенітної ракетної бригади ПК «Південь» «приземлив» російський вертоліт Ка-52, можливо, з двигунами від українського виробника.

Також вдень, у період з 13:00 до 13:30 підрозділи Одеської та Херсонської зенітних ракетних бригад ПК «Південь» також у Бериславському районі Херсонської області збили два ворожі гелікоптери Ка-52.  

Юлія Осим

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!