Український олімпієць виконав унікальний стрибок, який носитиме його ім'я

4106 0
На Олімпіаді-2016 український гімнаст Ігор Радівілов виконав особливий стрибок, який вирішили назвати «The Radivilov». Про це повідомив міністр молоді та спорту України Ігор Жданов на своїй сторінці в Facebook.
фото: sport-express.ua

фото: sport-express.ua

«Наш гімнаст Ігор Радівілов виконав свій надскладний коронний стрибок «The Radivilov» на Олімпіаді у Ріо. Таким чином, цей елемент у спортивній гімнастиці офіційно занесено у міжнародні правила. Тепер цей унікальний стрибок назавжди буде носити прізвище українця», – підкреслив він.

Міністр похвалив виступ українця, додавши, що Ігор Радівілов підкорив серця мільйонів телеглядачів та зірвав бурхливі оплески.

Варто зазначити, спортсмен Ігор Радівілов у Ріо зайняв 8 сходинку у вправах на коні у змаганнях зі спортивної гімнастики.

Читайте також:  Україна завоювала «бронзу» у стрибках у висоту на Олімпійських іграх

Нагадаємо, учора, 16 серпня, український гімнаст Олег Верняєв завоював золоту медаль на Олімпійських іграх у Ріо у вправі на брусах. Це перше золото України на цьогорічній Олімпіаді.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!