Український прапор і цитата Зеленського з'явилися на обкладинці TIME

3331 0
Слова президента Володимира Зеленського: «Життя переможе смерть, а світ – темряву» з'явились на обкладинці американського видання.
фото: TIME

фото: TIME

Американський щотижневий журнал «TIME » присвятив обкладинку нового номера війні в Україні. А на обкладинці надрукували слова президента Володимира Зеленського на фоні прапора України. Про це йдеться на сайті видання.

«Життя переможе смерть, а світ – темряву», – цитє його «TIME». Додамо, що таку фразу Зеленський сказав під час звернення до Європарламенту 1 березня.

Читайте також: Зеленський підписав заявку на вступ до Євросоюзу

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський 1 березня 2022 року виступив онлайн на засіданні Європарламенту. Він наголосив, що Україна сьогодні довела свою силу, тому має повне право стати членом ЄС. Після його онлайн-виступу європарламентарі аплодували стоячи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!