Українці за три дні зібрали 600 млн грн на «Байрактари» для ЗСУ

1707 0
Фонд Притули зібрав 600 млн грн за три дні, і тепер вистачить на 4 ударних безпілотника.
Фото: ФБ/Благодійний Фонд Сергія Притули

Фото: ФБ/Благодійний Фонд Сергія Притули

Упродовж трьох днів фонд Сергія Притули назбирав кошти на чотири безпілотники «Байрактар», які збираються закупити для Повітряних сил ЗСУ. Про це повідомив Благодійний Фонд Сергія.

У планах волонтера зібрати кошти за сім днів і придбати три безпілотники. Проте українці перевиконали план і внесли 600 млн грн, яких вистачить на чотири «Байрактари».

Читайте також: Сергій Притула оголосив збір 500 мільйонів гривень на три Вayraktar для ЗСУ

«Дякуємо кожній людині, кожному бізнесу, які долучились до цього історичного збору. Ви довели, що українцям під силу неможливе. Ви довели, що кожна гривня має вагу. Просимо: не забувайте, що армії потрібна наша допомога. Дрони, машини, оптика, зв'язок – досі потрібні. Допомагайте фондам, допомагайте волонтерам. Лише об'єднавшись ми зможемо перемогти ворога», – йдеться у повідомленні фонду.

Додамо, що долучитися фінансово до фонду Сергія Притули можна за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!