Українці зможуть оплачувати товари за допомогою селфі

2475 0
Для використання сервісу необхідно встановити на смартфон оновлений додаток Privat24 і активувати оплату FacePay24.
Фото: Scotiabank

Фото: Scotiabank

ПриватБанк і Visa оголосили про запуск в Україні системи біометричної оплати покупок FacePay24 для роздрібних торговельних мереж. Про це повідомляє пресслужба ПриватБанку.

Читайте також: Приватбанк запустив випуск віртуальних банківських карток

Спільний проєкт став першим в Україні запуском біометричної оплати покупок в офлайн-торгівлі. За допомогою Privat24 ця можливість доступна всім клієнтам ПриватБанку і будь-яким офлайн- та онлайн-покупцям.

Для використання сервісу необхідно встановити на смартфон оновлений додаток Privat24 і активувати оплату FacePay24. Потім, відповідно до підказок програми, потрібно зробити три «селфі» з різних ракурсів і прив'язати до зображення свого обличчя банківську картку Visa. Після цього оплачувати покупки можна подивившись у спеціальну камеру планшета поруч із касою.

Читайте також: ПриватБанк почав продавати валюту через термінали самообслуговування. Як це працює

Додамо, що першими українськими торговельними пунктами, в яких покупці можуть оплачувати товари «обличчям», стали чотири магазини в Дніпрі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!