ПриватБанк почав продавати валюту через термінали самообслуговування. Як це працює

10311 0
Ідеться про безготівкову купівлю на валютну картку.
Фото: Delo.ua

Фото: Delo.ua

Відтепер придбати валюту можна цілодобово в терміналах самообслуговування ПриватБанку. Про це повідомляє прес-служба фінустанови.

Ідеться про безготівкову купівлю – куплені долари або євро зараховуються на валютну картку або рахунок покупця. А оплачувати за неї потрібно готівкою, курс – безготівковий.

Читайте також: ПриватБанк тестує можливість зняти готівку на касах автозаправок

«Достатньо авторизуватися в терміналі за допомогою будь-якої картки банку, вибрати меню «Банківські послуги» –> «Обмін валют», далі вибрати потрібну валюту, номінал і картку для зарахування коштів», – кажуть в банку.

Раніше ПриватБанк почав заміну старих банкоматів на нові банкомати Cash Recycling. А термінали самообслуговування отримали ще дві нові функції: авторизацію за допомогою FaceID за допомогою камери та смартфону і голосові команди.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!