Українці можуть перевірити робочий стаж в інтернеті

10285 0
Пенсійний фонд України презентував сайт, який дозволяє отримати всю інформацію для нарахування пенсії.

Пенсійний фонд України презентував сайт, що пропонує перевірку робочого стажу, та усієї необхідної інформації про відповідні нарахування. Про це повідомляє Твоє Місто. Чернівці.

Згідно з повідомленням прес-служби Пенсійного фонду України, портал допоможе як пенсіонерам, так і тим, хто стане ними в майбутньому.

Читайте також: В Україні змінять правила нарахування пенсій

В «особистому кабінеті», який може створити кожен бажаючий, можна дізнатися, чи робить його роботодавець відповідні внески, в якому розмірі, отримати інформацію про спеціальний або пільговий стаж. Також на порталі є контакти управлінь, графіки прийому, інформація про умови, порядок призначення, перерахунку пенсій, зразки бланків.

Зареєструватися на порталі можна як офлайн, із подачею заяви до територіальних органів Пенсійного фонду України, так і онлайн, із електронним цифровим підписом (ключем ЕЦП).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!