Українцям спростили ввезення імпортних автомобілів

2752 0
Відповідний закон підписав Президент України.
Фото: intvua.com

Фото: intvua.com

Президент України Петро Порошенко підписав закон про скасування перевірки відповідності транспортних засобів до екологічних норм при їх ввезенні в Україну. Про це повідомляє Економічна правда.

Відповідно до змін, в Україні скасовується необхідність мати сертифікат підтвердження відповідності екологічним стандартам, який потрібно було пред'являти при ввезенні автомобіля в країну і при держреєстрації. Однак такий сертифікат все одно потрібно надати на внутрішній митниці при митному оформленні автомобіля.

Читайте також: Як водієві перереєструвати автомобіль. Інструкція

Закон був прийнятий з урахуванням внесеної головою комітету з питань податкової та митної політики Ніною Южаніною поправки, якою від необхідності відповідати стандартам звільнені автомобілі швидкої медичної допомоги, спецавтомобілі та пересувні медклініки, що ввозяться в Україну як гуманітарна допомога.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!