Українцям видаватимуть три види закордонних паспортів. Що обрати?

20500 2
Від сьогодні у Львові можна здати документи на виготовлення біометричного паспорта. За виготовленням закордонного паспорта із чіпом для запису біометричних даних можна звертатися у відділення Міграційної служби за адресою Руданського, 3.

Про це tvoemisto.tv повідомила речниця ГУ Державної міграційної служби у Львівській області Світлана Хитрова. Найближчим часом таку послугу надаватимуть також у відділеннях Міграційної служби у Галицькому та Личаківському районах.

Зараз можна обрати один із трьох видів закордонного паспорта:

1. біометричний паспорт із внесеними туди біометричними даними,

2. біометричний паспорт із чіпом однак без внесення туди біометричної інформації

3. закордонний паспорт нового зразка без чіпа.

Вартість перших двох видів документів однакова, і становить 518 гривень за виготовлення у звичайний термін, та 775 гривень за виготовлення у 10 денний термін. Виготовлення закордонного паспорта нового зразка без чіпа для внесення біометричних даних коштуватиме 461 гривню ( або 718,3 гривень за умови виготовлення термінового паспорта у 10-денний термін).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯКІ ДОКУМЕНТИ ПОДАТИ НА БІОМЕТРИЧНИЙ ПАСПОРТ?

Сьогодні, 12 січня, черга у відділенні Міграційної служби для отримання біометричного паспорта доволі велика – у списку, який склали громадяни, що звернулися за документом у відділення на вул. Руданського,3  близько 150 осіб. Однак, вже найближчим часом обіцяють, що такі документи можна буде отримати і в інших відділеннях Міграційної служби у Львові, відтак, черги мають зменшитись. «Вже незабаром біометричні паспорти можна буде виготовити також у відділенні в Галицькому та Личаківському районах. Там роботи із встановлення обладнання майже завершено», - сказала Світлана Хитрова.

Відповідно до чинного законодавства закордонний паспорт буде виготовлений за 30 календарних днів від дня подачі документів, або, якщо це терміновий паспорт, тоді за 10 календарних днів із дня, коли були подані документи. Відповідно, саме у цей термін львів’яни отримають перші  біометричні паспорти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові проїзні документи для дитини видаватимуть до 1 квітня


Читайте також:
14 Січня, 2015 01:16
хам ну... і де хоч одне слово про те що обрати??
для чого було писати тоді такий заголовок?
яка між ними взагалі різниця для пересічного громадянина?
13 Січня, 2015 16:04
Гуглей "паспорт буде виготовлений за 30 календарних днів від дня подачі документів"??
у постанові КМУ №152 вказано - "паспорт видається не пізніше ніж через 20 робочих днів з дня оформлення заяви-анкети"
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!