Укравтодор створив штаб з ліквідації наслідків негоди. Контакти

1153 0
У найближчі дві доби очікується погіршення погодних умов, що може призвести до виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах.
Фото: svetlovodsk.com.ua

Фото: svetlovodsk.com.ua

Від сьогодні, 26 січня, при Укравтодорі запрацював Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах. Він працюватиме цілодобово, повідомляють в держагентстві.

Читайте також: Які дороги на Львівщині ремонтуватимуть у 2021 році. Перелік

Як йдеться у повідомленні, у найближчі дві доби в кількох областях України очікується погіршення погодних умов, зокрема, сніг та хуртовини. Усе це може призвести до виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах.

Штаб за участі представників Державного агентства автомобільних доріг України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Національної поліції України та інших структур запрацював сьогодні, з 18:00.

Читайте також: На дорогах Львівщини почали встановлювати світловідбивні вставки. Фото

У разі виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з ускладненням дорожнього руху на дорогах державного значення на Львівщині просять звертатись до чергових диспетчерів служби за номерами: (0322) 63 03 69 та  (067) 370 80 67.

Водіям великогабаритного транспорту радимо користуватися майданчиками для відстою, розташованих вздовж державних доріг. Для зручності, всі вони відзначені на Google-мапі.

Нагадаємо, за інформацією синоптиків Львівського регіонального гідрометцентру, у найближчі дні на Львівщині стане значно холодніше. Буде вітряно, а на дорогах ожеледиця.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!