Укрзалізниця запускає додатковий потяг зі Львова до Перемишля

1544 0
Поїзд курсуватиме з 12 грудня.
фото: Волинь24

фото: Волинь24

Укрзалізниця запускає додатковий потяг зі Львова до Перемишля (Польща). Він розпочне курсувати 12 грудня. Про це повідомили у пресслужбі перевізника.

Читайте також: В грудні Укрзалізниця запустить зі Львова нові маршрути

Поїзд №89/90 відправлятиметься у суботу і неділю зі Львова о 16:20 год та прибуватиме до Перемишля о 18:19 год. У зворотному напрямку з польського міста потяг вирушатиме о 10:18 год та прибуватиме до Львова о 13:45 год.

Квиток в одну сторону у вагоні першого класу коштує 387 грн, а у вагоні другого класу – 279 грн. Придбати квитки можна на сайті Укрзалізниці та у касах вокзалів.

Нагадаємо, що з 21 жовтня для подорожей потягами і літаками міжрегіонального сполучення діють нові правила.

Читайте також: На зимові свята Укрзалізниця запускає «Лижний експрес» до Славського

Раніше громадські організації та активісти Перемишля і Львова створили петицію про відновлення руху пасажирських потягів між Перемишлем і Львовом та Києвом. Петиція адресована прем’єр-міністрові Польщі Матеушу Моравєцькому.

Додамо, що Укрзалізниця запустила новий міжнародний залізничний маршрут фірмового швидкісного поїзда «Інтерсіті+» № 705/706 Київ – Львів – Перемишль у грудні 2016 року. З 18 березня 2020 року потяг скасували через поширення коронавірусу. Укрзалізниця сподівалася відновити курсування міжнародних потягів із червня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!