Українці можуть отримати кредит на «домашню» сонячну електростанцію

5704 0
Укргазбанк розробив кредитну програму «ЕКО-енергія», за допомогою якої фізичні особи можуть взяти в кредит під 0,01% річних на купівлю і встановлення сонячних електростанцій, колекторів і теплових насосів.
фото: ecosvit.net

фото: ecosvit.net

Програма «ЕКО-енергія» передбачає реалізацію проектів для зменшення шкідливого впливу на довкілля та  з ефективним використанням ресурсів. Максимальна сума кредиту – 1 мільйон гривень на термін до 5 років.

Читайте також: Український банк випускатиме платіжні еко-картки з біосировини

Як повідомляє прес-служба Укргазбанку, надлишок виробленої домашньої електроенергії від сонця можна продавати в загальноукраїнську електромережу за «зеленим тарифом».

«Домашня сонячна електростанція – це не лише реальна можливість забезпечити енергетичну незалежність своєї родини, а й чудовий бізнес-проект. Адже на сьогодні «зелений тариф» для сонячних електростанцій складає 0,18 євро за 1 кВт*год, таким чином, встановивши на даху власного будинку СЕС можна забезпечити собі додатковий щомісячний дохід до 10 тис. гривень», - зазначила заступник Голови Правління УКРГАЗБАНКУ Інна Тютюн.  

Про умови програми можна дізнатись за посиланням.

Читайте також: Львів’янам відшкодують 50% витрат на енергоефективні заходи

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!