«Укрпошта» оновила сервіс переадресації посилок

1352 0
Вартість переадресації – 50 грн
фото: nu.org.ua

фото: nu.org.ua

Відтепер в Укрпошті доступний оновлений сервіс переадресації відправлень. Послуга переадресації діє для відправлень «Укрпошта Експрес», «Укрпошта Стандарт» та «Укрпошта Документи», оформлених як онлайн через особистий кабінет, так і безпосередньо у відділеннях. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

Вартість переадресації – 50 грн, що оплачуються під час отримання відправлення у відділенні кінцевої доставки посилки.

«В майбутньому буде допрацьована опція оплати вартості переадресації онлайн на сайті Укрпошти, і тоді це може робити не лише одержувач, але і відправник», – йдеться в повідомленні.

Подати заяву на переадресацію можна на сайті Укрпошти в розділі Послуги.

Читайте також: «Укрпошта» випустить блок марок з Гвардією наступу

Для подання заяви необхідно ввести трек-номер відправлення, індекс відділення для переадресації та номер телефону одержувача поштового відправлення.

Нагадаємо, що «Укрпошта» змінила умови обміну ламп старого зразка на енергозберігаючі. З 1 травня у застосунку Дія для обміну будуть доступні тільки центральні відділення Укрпошти у 23 населених пунктах країни.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

ТЕГИ: Укрпошта

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!