«Укрпошта» випустить нові марки до Дня Європи

732 0
Марковий аркуш виконали у форматі зчіпки з 2-х марок.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

«Укрпошта» анонсувала випуск марки «EUROPA. Мир – найвища цінність людства» до Дня Європи. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

«Ця марка – наш спосіб показати, що ми прагнемо миру для своєї країни та всього вільного світу. Але й хочемо, щоб інші пам’ятали: єдиний шлях до справжнього миру – перемога України», – зазначили в Укрпошті.

Марковий аркуш виконали у форматі зчіпки з 2-х марок. Малюнок першої – робота харків’янки Марії Суслової, яка посіла друге місце в конкурсі ескізів. Натхненням для неї стали слова нашого Президента: «Мир, Перемога, Україна». На другій – новий знак миру, створений за мотивами кельтського любовного вузла дизайнерами Ліндою Бос і Руною Егілсдоттір. З цією роботою Пошта Люксембургу перемогла в конкурсі ескізів від PostEurop.

Читайте також: «Укрпошта» оновила сервіс переадресації посилок

Художниця конверта «Перший день» — Нато Мікеладзе. Тираж зчіпки — 300 000 примірників. Кількість зчіпок в аркуші – 3 (6 марок).

Нагадаємо, що «Укрпошта» анонсувала випуск нового поштового блоку «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу». Цей поштовий випуск продовжує героїчну серію, розпочату минулого року випуском «Слава Збройним Силам України!». На блоці — бійці Нацгвардії, Нацполіції та Держприкордонслужби

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!