Укрзалізниця припинила будь-яку взаємодію з Росією

695 0
Укрзалізниця повністю переорієнтує вантажні перевезення до Європи та продовжить розвивати «Шовковий шлях» в обхід Росії.
Фото: prykordonnya.info

Фото: prykordonnya.info

Укрзалізниця припинила будь-які відносини та взаємодію з відкритим акціонерним товариством «Російські залізниці», йдеться на їхньому сайті.

«Ми пропонували залізничникам Російської Федерації мир та зупинити війну, але вони продовжували підвозити танки та іншу бойову техніку до України та її кордонів», – йдеться в повідомленні.

Залізничні переходи між країнами, які забезпечували раніше перевезення тисячі вантажів та приносили економікам обох країн мільйони доларів, зруйновані.

Також припинений диспетчерський зв’язок з Російською Федерацією.

«Запит РЖД на відновлення зв’язку з АТ «Укрзалізниця» нічого не мало спільного з гуманітарною місією, це була нікчемна спроба відновити постачання воєнної техніки. Відповідь від нашого диспетчера вони отримали – це позиція всієї компанії. Укрзалізниця повністю переорієнтує вантажні перевезення до Європи та продовжить розвивати «Шовковий шлях» в обхід Росії. Компанія готова стати повноцінним учасником логістичного ланцюга Європейського Союзу», – йдеться у повідомленні.

Також Укрзалізниця продовжить розвивати перевезення з країнами Азії, зокрема Китаєм і забезпечить якісну та швидку логістику між Азією та ЄС, але вже без участі Росії.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!