«Укрзалізниця» призначила додатковий рейс Інтерсіті+ до Львова

1580 0
Додатковий рейс курсуватиме за маршрутом Дарниця – Львів – Дарниця.

«Укрзалізниця» призначила на найближчі вихідні додатковий рейс Інтерсіті+ з Києва до Львова. Про це повідомили у пресслужбі «Укрзалізниці».

Читайте також: Укрзалізниця запускає інклюзивні вагони

«На найближчі вихідні «Укрзалізниця» призначила додатковий рейс Інтерсіті+ зі столиці до Львова. Також у зв’язку з плановими колійними роботами тимчасових зміниться розклад швидкісних поїздів на харківському напрямку. Просимо пасажирів бути уважними при плануванні подорожей», – йдеться у повідомленні. 

Відтак, додатковий рейс Інтерсіті+ № 743/744 «Дарниця — Львів — Дарниця» складом електропоїзда ЕКр1 «Тарпан» вперше вирушить з Дарниці (Київ) 25 вересня, а зі Львова – 26 вересня.

Також в «Укрзалізниці зазначили, що через планові колійні роботи тимчасово скасують курсування поїзда № 724/723 «Київ — Харків — Київ» відправленням із Києва та Харкова 27-30 вересня, а також 1, 4 та 5 жовтня.

Натомість призначено курсування потяга № 720/719 Київ — Харків — Київ відправленням із Києва 27-30 вересня, 1 та 4 жовтня, відправленням з Харкова 28-30 вересня, 1, 2 та 5 жовтня.

З розкладом руху потягів можна ознайомитися на офіційному сайті «Укрзалізниці». 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!