«Укрзалізниця» призначила новий рейс «Інтерсіті» через Львів

2942 0
Поїзд курсує щоденно.
фото: flashontimenews.com

фото: flashontimenews.com

Із Ужгорода до Києва через Львів та в зворотному напрямку почав курсувати новий поїзд «Інтерсіті» №749. Квитки на рейс опубліковані на сайті «Укрзалізниці». Поїзд курсує щоденно.

Джерело: Суспільне, розклад УЗ

Із Ужгорода «Інтерсіті» відправляється о 4:56, об 11:00 прибуває до Львова, де має зупинку у 23 хвилини. У столицю прибуває о 18:30. Із Києва потяг відправляється о 12:57, о 19:59 він у Львові, а до обласного центру Закарпаття прибуває 2:05.

Читайте також: Укрзалізниця відновлює регіональні поїзди зі Львова до Коломиї

«Інтерсіті» їде через Чоп, Мукачево, Сваляву, Воловець, що на Закарпатті, а також через Львівщину – Славське, Стрий та Львів. Рейс дає можливість доїхати із столиці до обласного центру Закарпаття за 13 годин 8 хвилин. У потязі доступні два типи вагонів – з сидячими місцями першого і другого класів, а також традиційні плацкартні, купейні та люксові. Вартість квитків зі Львова до Києва стартує від 360 грн, а з Ужгорода до Києва – від 450 грн залежно від типу вагона.

Нагадаємо, що з 10 жовтня АТ «Укрзалізниця» призначила регіональний експрес №802/801 Чернівці – Львів, який фактично повторює маршрут славетної «Люкс-торпеди». Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!