Укрзалізниця призначила ще низку додаткових потягів зі Львова до Польщі

18679 0
Посадка у дизель-поїзди відбуватиметься в порядку живої черги.
ілюстративне фото: Главком

ілюстративне фото: Главком

Для покращення обслуговування пасажирів, що прямують до Державного кордону України з країнами ЄС, «Укрзалізниця» призначає дизель-поїзди, що курсуватимуть за маршрутом Львів – Ковель – Ягодин – Хелм та зворотно. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

поїзд № 7620/7621 Львів – Ковель – Ягодин – Хелм вирушатиме зі Львова 28 лютого о 09:00;
поїзд №7614/7615 Львів – Ковель – Ягодин – Хелм вирушатиме зі Львова 28 лютого о 14:00;
поїзд №7625/7626 Львів – Ковель – Ягодин – Хелм вирушатиме зі Львова 28 лютого 0 21:00.
поїзд 949/950 Львів – Грубешів , вирушатиме зі Львова 28 лютого та 1-2 березня о 08:00.

Читайте також: На Львіщину прибуло понад 30 тисяч переселенців та майже 100 тисяч виїхали до Польщі

Додамо, що посадка у дизель-поїзди відбуватиметься в порядку живої черги. Перевагу надаватимуть жінкам, дітям та людям похилого віку. Із приводу детальнішої інформації, а також можливих змін у розкладі просять уважно стежити за оголошеннями на вокзалі.

Нагадаємо, що Львівщина відкриває на кордоні з Польщею додаткові піші переходи. Щоб пришвидшити матерям, дітям та людям старшого віку перетин кордону, організовують додаткові піші переходи на пунктах пропуску «Нижанковичі – Мальховіце» та «Варяж-Усьмеж». До Нижанковичів людей довозитиме транспорт. Окрім цього, на Львівщину вже прибуло понад 30 тисяч переселенців та майже 100 тисяч мешканців виїхали до Польщі. Детальніше читайте за посиланням.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!