Укрзалізниця скасувала зупинки поїздів у Тернополі на посадку

2690 0
Водночас, із понеділка поїзди знову зупинятимуться у Острозі та Радивилові Рівненської області.
ілюстративне фото: Главком

ілюстративне фото: Главком

Поїзди, що курсують через Тернопіль, там не зупинятимуться. Про це повідомили в «Укрзалізниці».

Читайте також: На Львівщині посилили карантин у кількох районах

Учора МОЗ оновило перелік карантинних зон, за якими Тернопіль, потрапив до «червоної» зони. Поїзди перестануть зупинятися на посадку із півночі 7 вересня. Натомість пасажири, що прямують до Тернополя, зможуть там вийти.

Водночас, із понеділка поїзди знову зупинятимуться у Острозі та Радивилові Рівненської області, оскільки ці міста перейшли до «помаранчевої» та «жовтої» зон відповідно.

Пасажири, які відмовляються від поїздки, зможуть повернути квитки до залізничних кас або через офіційний сайт «Укрзалізниці» та отримати 100% відшкодування їх вартості.

Читайте також: МОЗ оновило список країн «червоної» та «зеленої» зон за поширенням Covid-19

Нагадаємо, що з 7 вересня запрацює нове карантинне зонування України, за яким Городоцький, Миколаївський та Перемишлянський райони Львівщині, а також місто Дрогобич віднесли до «помаранчевої» зони. Також у «помаранчевій» зоні залишились Львів, Самбір, Жовківський і Пустомитівський райони. Решта – у жовтій зоні. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!