До Львова з Києва будуть додаткові потяги

703 0
Влітку великий попит пасажирів на поїздки на захід України.
ФОТО: УКРЗАЛІЗНИЦЯ

ФОТО: УКРЗАЛІЗНИЦЯ

«Укрзалізниця» призначила додаткові поїзди з Києва до Львова через великий попит пасажирів на поїздки на захід України влітку. Про це повідомила пресслужба компанії. 

Додатковий поїзд №191/192 Київ – Львів відправлятиметься з Києва 4, 5, 6, 11, 12 та 13 серпня о 7:05 і прибуватиме до Львова о 14:49. У зворотному напрямку, зі Львова, поїзд відправлятиметься в ті ж дати о 14:37 і прибуватиме до Києва о 22:05.

Читайте також: «Укрзалізниця» змінила курсування «гірських шатлів» зі Львова

Крім того, призначений також додатковий поїзд №163/164 сполученням Київ – Львів. Він відправлятиметься з Києва 11, 12 та 13 серпня о 6:28 і прибуватиме до Львова о 13:58. Зворотно, зі Львова, поїзд відправлятиметься в ті ж дати о 14:50 і прибуватиме до Києва о 22:27.

Усі рейси будуть виконуватись фірмовими вагонами з кондиціонуванням, шукайте позначку біля обраного вагона у застосунку. Квитки на поїзди будуть доступні в застосунку «Укрзалізниці», в чат-боті, на сайті та в касах вокзалів.

Нагадаємо, потяг Київ – Хелм продовжить своє курсування. Маршрут міжнародного сполучення планували тимчасово закрити через ремонт в Польщі.

________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!