Україна

Укрзалізниця запускає нову можливість пошуку та швидкого придбання квитків

711 0
Для користувачів, авторизованих через Дія.Підпис, доступний моніторинг двох типів.
фото: уз

фото: уз

Укрзалізниця запускає бета-тестування моніторингу квитків з можливістю автовикупу на поїзди внутрішнього сполучення. Про це повідомили у компанії. 

Тепер для користувачів, авторизованих через Дія.Підпис, в режимі тестування доступний моніторинг двох типів:

  • моніторинг на поїзди, які вже у продажу (з можливістю відстежувати наявність конкретних місць);

  • моніторинг на напрямки (з можливістю відстежувати появу в продажі поїздів між обраними містами).

У випадку моніторингу конкретного поїзда також можливо увімкнути функцію автоматичної купівлі квитків. Для цього треба внести дані пасажирів та оплатити замовлення: при активації функції одразу відбуватиметься зняття коштів, а у випадку, якщо моніторинг буде скасований або потрібні квитки не знайдуться, кошти повернуться на картку автоматично.

Читайте також: До Львова призначили додатковий потяг зі столиці на вихідні

Коли необхідні квитки будуть знайдені, користувачі отримуватимуть пуш-сповіщення у застосунку (тож перевірте, чи вони увімкнені в налаштуваннях вашого профілю). Якщо активована функція автовикупу, то користувачам приходитиме пуш-сповіщення про вже викуплені квитки.

Долучитися до тестування функції до широкомасштабного релізу та допомогти зробити її ще кращою можна завантаживши тестовий застосунок за цими посиланнями:

Зазначимо, при використанні тестового застосунку будуть зніматись реальні кошти, а квитки, придбані в режимі тестування, будуть дійсними для поїздок – тож не створюйте безліч моніторингів з автовикупом, якщо ви не плануєте бути пасажиром одночасно десятків рейсів

Якщо під час тестування щось пішло не так - одразу повідомляйте через «Зворотний звʼязок» в застосунку. Обирайте тему «Відстежування вільних місць» – це дозволить компанії консолідувати всі зауваження та відповідати швидше.

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!