«Укрзалізниця» запускає новий потяг зі Львова

2267 0
Потяг відправлятиметься зі Львова з 8 квітня через день о 18:35.
Фото: УЗ

Фото: УЗ

Між Краматорськом та Львовом курсуватиме новий потяг. «Укрзалізниця» запускає рух №104/103. Про це повідомляє прес-службу УЗ.

«Після успішного досвіду «Поїзда єднання» «Укрзалізниця» запускає поїзд №104/103 Львів – Краматорськ», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Укрзалізниця» відновила ще один рейс до Львова, для іншого – змінила розклад руху

За інформацією перевізника, рейс відправлятиметься зі Львова з 8 квітня через день о 18:35 і прибуватиме в Краматорськ о 15:06. У зворотному напрямку, з Краматорська, поїзд вирушатиме з 9 квітня через день о 15:55 і прибуватиме до Львова об 11:51. Вартість квитків становить від 962 грн. Вони уже доступні в застосунку «Укрзалізниці», на сайті, у чат-боті та в касах вокзалів. 

Нагадаємо, «Укрзалізниця» та платформа UNITED24 запускає благодійний проєкт «Квитки до перемоги», в межах якого можна купити квитки уже до деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська і Сімферополя. Скористатись квитками можна буде після деокупації міст.

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!