«Квитки до перемоги». Укрзалізниця анонсувала рейси до Донецька та Сімферополя

2371 0
Кошти від продажу спрямують на благодійність.
Фото: Укрзалізниця

Фото: Укрзалізниця

«Укрзалізниця» та платформа UNITED24 запускає благодійний проєкт «Квитки до перемоги», в межах якого можна купити квитки уже до деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська і Сімферополя. Скористатись квитками можна буде після деокупації міст. Про це повідомили в «Укрзалізниці».

«Разом із платформою UNITED24 розпочинаємо благодійний проєкт «Квитки до перемоги». Вже сьогодні ви можете оформити квитки на три перших рейси з Києва до п'ятьох міст: уже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя. Квиток можна придбати, зберігати як символ віри в ЗСУ і звільнення України від окупантів, а скористатися ним – одразу після деокупації. Щойно рух буде поновлено, залізничники надішлють повідомлення з датою та місцем. Дуже радісно запускати цей проєкт, знаючи, що квитками Київ – Херсон можна буде скористатися вже найближчим часом», – пояснили там. 

Читайте також: Виведення окупаційних військ з Херсона розпалює розкол у кремлі, − Інститут вивчення війни

Рейси буде виконувати легендарний «Потяг до перемоги», розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях. Оформити символічний квиток можна за посиланням.

Усі квитки благодійні: кошти від їхнього продажу перекажуть на закупівлю last-mile транспорту – автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами. 

Нагадаємо, 11 листопада до Херсона зайшли Збройні Сили України. Місто було під російською окупацією з березня.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!