«Укрзалізниця» запускає у Києві експрес для закоханих «Потяг до тебе»

2160 0
Закоханим пропонують романтичну подорож на 2,5 години навколо Києва
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

«Укрзалізниця 14, 18 та 19 лютого запустить «Потяг до тебе»: експрес для закоханих у столиці з можливістю замовити спеціальне меню від відомого українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка. Про це повідомила пресслужба компанії.
 

«Як щодо романтичної подорожі Києвом зі смачною вечерею та під справжнім паровозом? Ми пропонуємо саме такий оригінальний варіант святкового дозвілля: у новенькому вагоні, купе на двох, під романтичну музику, з можливістю замовити спеціальне меню від відомого українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка», - ідеться у повідомленні.

Подорож триватиме 2,5 години по кільцю навколо Києва, починаючись і завершуючись на Центральному вокзалі.

Відправлення 14 лютого о 18:56, а по вихідним, 18 та 19 лютого, о 12:56.

«Квитки на цей рейс коштують 211 грн і вже доступні виключно в застосунку Укрзалізниці.

«Вечеря не входить до вартості квитка, тому з кожним замовником ми зв'яжемося додатково та запропонуємо опціональне меню від шефа», - зазначили в Укрзалізниці. 

Знайти «Потяг до тебе» в застосунку можна за запитом Київ-Пасажирський — Київ-Романтичний. 

У разі повітряної тривоги після початку руху поїзда він продовжить рух до кінцевої зупинки чітко за графіком. Можливі відключення електроенергії на рух паровоза не впливають.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» запускає «Поїзд Єднання» №104/103, що проїде 9 областей України та доставить листівки захисникам Краматорська. Потяг вирушатиме 16 лютого об 11:45 з Ужгорода.

Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!