«Укрзалізниця» запускає у Львові експрес для закоханих

1249 0
Еспрес для закоханих курсуватиме 14, 16 та 18 лютого.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

«Укрзалізниця» спільно з Mastercard вдруге запустять «Потяг до тебе» присвячений до Дня закоханих. У 2024 році потяги курсуватимуть не тільки у Києві, але й у Львові. Про це повідомила пресслужба УЗ.

Еспрес для закоханих курсуватиме 14, 16 та 18 лютого. Подорож Києвом і Львовом триватиме трохи більше 2 годин, починаючи і завершуючи на Центральному вокзалі. Відправлення 14, 16 та 18 лютого у Львові о 18:55, у Києві о 19:10.

«На пасажирів очікуватиме романтична подорож під справжнім паровозом, у новенькому вагоні, в купе на двох, під романтичну музику, з можливістю замовити спеціальне меню від відомого українського шеф-кухаря наших дипломатичних рейсів Євгена Клопотенка», – зазначили в УЗ.

Половину місць безкоштовно надано пораненим військовослужбовцям на реабілітації. Квитки на цей рейс матимуть різну вартість залежно від дня тижня, ціни стартують від 304 грн у Львові та 458 грн у Києві. Продажі квитків відкриваються з 17:00 9 лютого.

Читайте також: До Львова призначили додаткові потяги

Знайти «Потяг до тебе» в застосунку можна за запитом Київ-Пасажирський – Київ-Романтичний, а також Львів – Львів-Романтичний. 

Вечеря не входить до вартості квитка, кожен замовник отримає індивідуальне посилання на спеціально розроблене меню від шефа. 

Нагадаємо, що минулого року такий потяг запустили у Києві.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!