Укрзалізниця збільшує кількість поїздів через Львів до Буковелю

1414 0
Продаж квитків на деякі поїзди вже відкрито. Також для зручності пасажирів мають організувати автобусні трансфери від вокзалу до Буковелю.
фото: pmg.ua

фото: pmg.ua

АТ «Укрзалізниця» починає реновацію станції «Татарів» та ініціює перейменування станції на «Татарів-Буковель». Також у новому графіку руху на 2021/2022 рік, який починає діяти 12 грудня 2021 року, компанія запускає 7 пар поїздів до гірськолижного курорту.

Реновація станції «Татарів», як пояснюють у пресслужба «УЗ», пов’язана з тим, що вона є географічно найближчою – 15 км або від 20 хвилин у дорозі – до популярного серед туристів урочища Буковель та однойменного лижного курорту.

Читайте також: На новорічні свята гірськолижні курорти працюватимуть лише для Covid-вакцинованих

Крім того, відповідно до нового графіка руху поїздів через Буковель прямуватимуть сім поїздів, які курсують в тому числі через Львів:

  • №5/6 Маріуполь – Рахів;
  • №15/16 Харків – Рахів;
  • №55/56 Київ – Рахів;
  • №95/96 Київ – Рахів;
  • №25/26 Одеса – Рахів;
  • №125/126 Миколаїв – Рахів;
  • №130/129 Кременчук – Ворохта (з групою причіпних вагонів Полтава – Ворохта).

 

Продаж квитків на поїзди №55/56 Київ – Рахів, №95/96 Київ – Рахів, №25/26 Одеса – Рахів, №125/126 Миколаїв – Рахів уже відкрито, решта надійде у продаж до кінця тижня. Також для зручності пасажирів з 12 грудня мають організувати автобусні трансфери від вокзалу до Буковеля за фіксованою ціною – 50 грн.

Читайте також: МОЗ може розширити перелік професій, яким обов'язково потрібна вакцинація від Сovid-19

Нагадаємо, що цього року під час новорічних свят українські гірськолижні курорти прийматимуть тільки вакцинованих від Covid-19 відвідувачів. За словами міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка, обмеження стосується готелів, канатних доріг та підйомників

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!