УКУ відкрив рахунок для допомоги львів'янам, які постраждали від ракетного удару

1169 0
Львів’яни, які втратили помешкання, можуть тимчасово жити в університетському гуртожитку.
Фото: твоє місто

Фото: твоє місто

Український католицький університет відкрив рахунок для допомоги львів'янам, що постраждали чи втратили житло внаслідок російської ракетної атаки 6 липня. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Також УКУ задонатив для постраждалих родин 1 млн грн. Крім того, львів’яни, які втратили помешкання, можуть, за бажанням, тимчасово жити в університетському гуртожитку», – йдеться у повідомленні.

Долучитися до допомоги постраждалим можна за посиланням.

Зокрема, реквізити окремого гривневого рахунка:

Заклад вищої освіти «Український католицький університет»

IBAN: UA 84 325365 0000002600902703520

АТ «Кредобанк»

ЄДРПОУ 26205857

Призначення платежу: Благодійна пожертва на користь жертв ракетного обстрілу Львова

Нагадаємо, що дехто із постраждалих, ховаючись від ударів, знайшов перший прихисток в укритті храму Святої Софії-Премудрості Божої. Зокрема, волонтери – працівники та студенти з волонтерського штабу УКУ – допомагали вночі постраждалим людям: несли воду, респіратори, разом з рятувальниками розбирали завали. 

________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!