Умєров анонсував «напрацювання», які допоможуть звільнити Крим

911 0
Міністр наголосив, що Україна здобуває успіх, не маючи потужного морського флоту.
Фото зі соцмереж

Фото зі соцмереж

Міністр оборони заявив про масштабну роботу України над тим, щоб вигнати ворога з окупованого Криму. Про це Рустем Умєров сказав в ефірі телемарафону.

«Ми показали всьому світу, що ми можемо досягати успіху, попри те, що у нас немає такого потужного флоту. Ми вимусили Росію відійти від тимчасово окупованого Криму. Ці напрацювання, які ми готуємо на 2024 рік, дадуть нам дуже гарну спроможність для того, щоб вони відійшли назавжди з нашого Криму», – зазначив міністр.

Інших подробиць щодо цих напрацювань наразі не повідомляють.

Читайте також: Умєров представив нового командувача Сил спеціальних операцій

Як ми можемо наблизити перемогу; чому Захід боїться поразки росії; що робити з реформами і змінами під час війни; чи потрібен Україні уряд національної єдності; як змінити радянську систему врядування, яка досі в нас працює; чого очікувати в 2024 році та які сектори могли б активніше включатись у боротьбу. Про це та іншеTvoemisto.tv розповів директор pro.mova, член наглядової ради «Суспільного», викладач Українського католицького університету Євген Глібовицький.

Тетяна Дзяма

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!