Унаслідок ДТП за участі легковика і автобуса у Львові травмувалося семеро людей. Оновлено

856 0
Серед них – одна дитина та двоє підлітків.
фото: гу дснс україни у львівській області

фото: гу дснс україни у львівській області

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди в смт Рудне Львівської громади за участі легковика та приміського автобуса постраждало шестеро людей. Серед них  двоє дітей. Інформація про це надійшла до Служби порятунку 101 вчора, 26 вересня, о 16:28. 

Як повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області, в ДТП зіткнулися легковий автомобіль «Kia Sorento» та приміський автобус «Богдан А092». До місця події направили рятувальників 2-ої та 4-ої державних пожежно-рятувальних частин Львова.

Читайте також: Поблизу Львова сталася ДТП. Серед постраждалих – 10-річна дитина

Пожежно-рятувальне відділення за допомогою гідравлічних ножиць та домкрату деблокували пасажиру з-під сидіння автобуса, яка не могла самостійно вибратись. Загалом до ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди залучили 7 людейособового складу та 2 одиниці спецтехніки. Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

Пізніше стало відомо, що кількість потерпілих зросла до семи. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Кіа», 22-річний місцевий мешканець, здійснив зіткнення з автобусом «Богдан» під керуванням 35-річного львів’янина. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримала пасажирка легковика, а також водій та п’ятеро пасажирів автобуса, усі мешканці Львівщини, з яких – одна п’ятирічна дитина та двоє неповнолітніх віком 15 та 16 років. Вони були доставлені у медзаклади.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Триває розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!