Унікальний культурний проект LEMinarium: що відвідати цього тижня

1931 0
У галереї «Дзиґа» та Центрі міської історії Центрально-Східної Європи з 24 березня до 2 квітня триває артистична програма проекту Простір актуальної культури: LEMinarium - виставки, фотопроект, лекції про роботичне та кібернетичне мистецтво, обговорення. Пропонуємо ознайомитися з основними подіями, які можна відвідати цього тижня.

Артистична програма

Простір для відкриття нового, спрямований у майбутнє, відкритий для сміливих припущень і дивних колаборацій. Одне з запитань, яке організатори скеровують до митців-учасників: яким може бути «паралельне» мистецтво, якщо воно спробує трактувати невідоме нам не з позиції людського?
 
Що відвідати?
 
Лекція та розмова з філософом Сергієм Дацюком
 
Коли?

 

30. 03, четвер, 16:00

Де?

Квартира 35, 2 поверх

«Припущення», група GAZ. Куратор Катерина Рай, об'єкти, інсталяції

Коли?

30.03, четвер, 18:00

Де?

Галерея «Дзиґа»

Освітня програма

Через серію інтерактивних сесій ментори разом з наймолодшою публікою будуть розвивати віртуальні світи, створені великим фантастом, і спробують відповісти на питання Лема-філософа.

Що відвідати?

Лем у Львові. Українські переклади Станіслава Лема. Розмова з Андрієм Павлишиним та Іваном Сварником

Коли?

29.03, середа, 18:00

Де?

вул. Вірменська, 35 

Футурологія: що це і для чого? Чим займаються футурологи і якими вони бувають? Лем як один із найвідоміших футурологів. Розповідає Ігор Колесник, викладач ЛНУ ім. Франка

Коли?

30.03, 17:00

Де?

Перша Львівська Медіатека, вул. Мулярська 2а

Яким буде місто майбутнього? Що вдалося передбачити фантастам? Розповідає Олександра Сладкова, начальниця відділу урбаністики, ЛКП «Інститут просторового розвитку»

Коли?

31.03, 17:00

Де?

Перша Львівська Медіатека, вул. Мулярська 2а

Організатори: Мистецька рада «Діалог»Мистецьке об’єднання «Дзиґа»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!